• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 29. spillerunde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Slaget om hovedstaden faldt endnu en gang ud til FC Københavns fordel, Vendsyssel FF hentede forårets første sejr, mens Vejle fortsætter de positive takter på bekostning af et kriseramt AC Horsens-mandskab. Det er nogle af de overskrifter, man kan putte på 29. spillerunde i Superligaen.

Vi binder som altid en sløjfe på runden ved at tage et nærmere kig på de individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 29. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Kamil Grabara, AGF (2)
Han så forfærdelig ud for et par uger siden mod Vejle, men det er Kamil Grabara tydeligvis kommet sig over, og mandag spillede han en stor kamp, da AGF sikrede sig overlevelse med en 1-0-sejr i Haderslev. Liverpool-lejesvenden havde et væld af gode indgreb, men svendestykket var en afgørende redning på en helt fri Kees Luijckx i slutminutterne. Grabara får pladsen på Rundens Hold et mulehår foran Nicolai Flø fra Vendsyssel, der blandt andet pillede et straffespark fra Kasper Kusk. 

Højre back: Alexander Juel Andersen, Vendsyssel FF (2)
Den tidligere AGF-spiller er inde i en rigtig god periode i øjeblikket, og han styrede løjerne mod et tamt AaB-mandskab lørdag eftermiddag. Kasper Kusk, Lucas Andersen og de øvrige offensivspillere i AaB var helt anonyme, og det skal blandt andet tilskrives en god defensiv præstation af Alexander Juel Andersen.

Central forsvarer: Mads Greve, Vejle Boldklub (3)
Mads Greve var en sand klippe i Vejles forsvar mod AC Horsens. Han og makkeren Mads Lauritsen blev sjældent udfordret for alvor, men når de gjorde, havde de ingen problemer med at afvise Horsens-spillerne, og især Greve så god ud. 

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (2)
AGF-stopperen spillede en god forsvarskamp og viste blandt andet lederegenskaber, da han i slutminutterne gav Adama Guira en ordentlig skideballe for at smide bolden væk på et farligt sted. Mest af alt imponerede Tingager dog ved en meget fin boldbehandling og gode afleveringer. 

Venstre back: Rafal Kurzawa, FC Midtjylland (1)
Man skal være god for at slå Marc Dal Hende af i FC Midtjylland, og Rafal Kurzawa ér god i øjeblikket. Det var han i særdeleshed mod OB. Den polske landsholdsbobler viste blandt andet et imponerende overblik og satte to streger under, at han bestemt ikke er selvisk, da han spillede Frank Onyeka fri til scoring. Der sidder en fremragende fod på Kurzawa. 

Højre midtbane: Robert Skov, FC København (11)
Superligaens topscorer har ikke været i aktion i en måned, men der er ikke noget, der hedder at spille sig i form. Robert Skov gik direkte ind og leverede varen mod Brøndby med et kongemål og en assist til Viktor Fischer. Alt spiller for Robert Skov i denne sæson. 

Central midtbane: Jacob Schoop, Vejle Boldklub (1)
Vejle-kaptajnen leverede sin med afstand bedste præstation i denne sæson. Mod AC Horsens tilkæmpede Jacob Schoop sig et straffespark, og han noterede sig for en assist. Derudover var Schoop rolig på bolden og sikker i pasningsspillet. 

Central midtbane: Hany Mukhtar, Brøndby IF (2)
Han var på det tabende hold i søndagens derby, men Hany Mukhtar gjorde, hvad han kunne for at tippe lokalopgøret til Brøndbys fordel. Tyskeren assisterede Simon Hedlund ved 1-0-scoringen og havde selv en afslutning på ydersiden af stolpen. Mukhtar var god til at finde plads i mellemrummet på FCK's banehalvdel og leverede en flot præstation.

Venstre midtbane: Viktor Fischer, FC København (5)
Ugens mest omtalte Superliga-spiller scorede sit første mål siden oktober, da han afgjorde derbyet mod Brøndby IF med en elegant afslutning med hælen. Viktor Fischer var med i meget og udfordrede hele tiden Brøndbys defensiv. Løb tør for benzin med 20 minutter igen. 

Angriber: Allan Sousa, Vejle Boldklub (1)
Brasilianeren kan så utrolig meget, men der har til tider i denne sæson været lidt langt mellem snapsene. Fredag boltrede Sousa sig som en fisk i vandet, da han blev dobbelt målscorer for Vejle i 3-0-sejren over AC Horsens. Særligt Michael Lumb må have haft mareridt om Sousa natten til lørdag, og Vejle-profilen er nu oppe på 10 sæsonmål.  

Angriber: Carlo Holse, Esbjerg fB (2)
FC København kan ikke vinde på FC Nordsjællands kunstgræs, men det kan FCK-lejesvenden Carlo Holse tilsyneladende godt. Det gjorde han søndag sammen med holdkammeraterne i Esbjerg, og Holse gik forrest med en god præstation i offensiven. Kronen på værket var sejrsmålet til 2-1. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Superliga

Uheldig eks-AaB'er ramt af kræft

Aramis Kouzine havde et ærgerligt ophold i AaB, som endte i en alvorlig skade. Ved operationen blev kræftsygdommen op...

Mere Superliga

Fokus