Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 32. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med denne sæsons sidste Rundens Hold.

Af Tipsbladet.dk

32. runde i Superligaen er afviklet, og det er nu tid til at se nærmere på Rundens Hold for sidste gang i denne sæson.

Der var hjemmesejre i de tre kampe i mesterskabsspillet søndag, og i kvalifikationsspillet tog Viborg en sejr og sikrede sig syvendepladsen i Superligaen.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 32. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Daniel Gadegaard Andersen, AGF (1)
AGF-keeperen fik sin Superliga-debut, da Jesper Hansen var henvist til bænken. Og keeperen leverede en rigtig god indsats med flere gode redninger, og han kunne ikke gøre noget ved målene. Lovende start.

Højre back: Peter Ankersen, FC København (3)
Backen var rigtig stærk, og han har virkelig leveret et godt forår på et tidspunkt, hvor man vel kunne have troet, at han ville få det svært i FCK. Mod AaB var han rigtig stærk og stod også for en fin assist til Lukas Leragers mål.

Central forsvarer: Raul Albentosa, Vejle Boldklub (5)
En af forårets store profiler får igen plads på holdet, da han igen leverede en præstation, som han kan være stolt af. Mon han kan holdes i dansk fodbold, nu Vejle Boldklub er rykket yd af rækken?

Central forsvarer: Kevin Tshiembe, Brøndby IF (4)
For tredje gang i træk er der plads til Kevin Tshiembe, der har leveret strålende for Brøndby IF på det seneste. Har grebet chancen og har fået sit store gennembrud på den københavnske Vestegn.

Venstre back: Christian Sørensen, Viborg FF (10)
Et lidt heldigt mål, men det tager man jo med, og så var Christian Sørensen også med i mål nummer to. Er gået fra bunden af 1. division til at være en profil i Superligaen.

Højre midtbane: Pep Biel, FC København (5)
Han får plads i højre side denne gang. Biel spillede igen en stor kamp for FCK og var chanceskabende og selv farlig mod et AaB-hold, der havde det svært.

Central midtbane: Evander, FC Midtjylland (8)
Brasilianeren stod for en fin assist til Gustav Isaksen, inden han selv krøllede et frispark helt op i krogen. Stor kamp, stor sæson.

Central midtbane: Lukas Lerager, FC København (3)
Det var ham eller Haraldsson. Men hvor Haraldsson kom bedst fra start, var Lerager stærkest set over hele opgøret. Scorede et forrygende mål med en imponerende inderside, efter han selv havde misbrugt en kæmpe chance kort forinden.

Venstre midtbane: Gustav Isaksen, FC Midtjylland (3)
Kantspiller Gustav Isaksen gjorde søndag noget, han ikke tidligere har gjort: Han spillede fuld tid i en Superliga-kamp for FCM. Det var kamp nummer 66, i øvrigt. Han scorede et fint mål og var i det hele taget pågående for FCM.

Angriber: Benjamin Nygren, FC Nordsjælland (1)
Endelig, kan Benjamin Nygren sige. Angriberen scorede for sin klub, som han skiftede til i januar, efter han i løbet af opgøret ramte træværket to gange. Det ene af de to forsøg i øvrigt fra et frispark. Første scoring for sin danske klub kom i sæsonens sidste kamp.

Angriber: Mathias Kvistgaarden, Brøndby IF (2)
Den lille Brøndby-angriber er ved at vokse sig til en stor Superliga-spiller, og så må man sige, at han har fået smag for at score mod Silkeborg IF. Fem gange har han scoret i dette forår, og tre af de mål er kommet mod Silkeborg IF.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.