• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Karl Dorph Søe

Se billedet: Sådan har du aldrig set Parken

Foto: Getty Images

F.C København meldte i slutningen af efteråret ud, at deres bane skal renoveres, og nu deler klubben billeder af processen.

Af Karl Dorph Søe

Parken er til tider, med et glimt i øjet, blevet sammenlignet med en sandkasse på grund af banens ringe kvalitet i vintermånederne. Nu er sammenligningen dog ikke helt ved siden af.

I et tweet deler FC København et billede af deres igangværende renovering af banen, op plænen ligner mest af alt en byggeplads.

F.C København påbegyndte i slutningen af oktober renoveringsprocessen, og klubben melder, at planen skrider planmæssigt frem. Totalrenoveringen skal forbedre banes kvalitet og modstandsdygtighed markant.

Grønsværen i Parken har i en lang årrække været kritiseret af både Superliga-spillere og det danske landshold for at være dårlig, og FCK besluttede derfor at gøre noget, der fremover gøre bane i Parken markant bedre. Blandt andet, skal hele undergrunde graves op, og der skal bygges et nyt dræningssystem.

Renoveringen skal foretages hen over vinterpausen, og banen skal stå klar til FCK's første hjemmebanekamp i den nye halvsæson, hvor de tager imod AaB. 

De forsvarende mestre ligger efter første halvsæson på en tredjeplads, efter Viborg og FC Nordsjælland, med 27 point efter 17 spillerunder.