• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Seier: Solbakken kunne godt være blevet i FCK

Foto: Getty Images

Lars Seier kan godt se, at man kunne have beholdt Ståle Solbakken, hvis man havde haft en anden struktur i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Tilbage i oktober 2020 valgte bestyrelsen i selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, at fyre manager Ståle Solbakken. Det kom efter et svingende år, hvor man ikke slog til i Superligaen men nåede kvartfinalen i Europa League.

I Eurosport-programmet 'Købmændenes klub' fortæller den tidligere FCK-sportsdirektør og forhenværende Parken-bestyrelsesmedlem Niels Christian Holmstrøm, at man egentlig havde planer om, at ændre i strukturen i 2021, hvor Ståle Solbakkens oprindelige kontrakt udløb. 

Der ville man så gerne beholde Solbakken i en rolle, men i stedet blev der forlænget med nordmanden, så planerne ikke kunne føres ud som planlagt. Stort set samtidig som forlængelsen kom Lars Seier ind i klubben som storaktionær.

Han fortæller i programmet, at hvis man havde gjort som Holmstrøms plan, så havde tingene måske set anderledes ud i dag.

- Der er ingen tvivl om, at vi allesammen ville have været bedre stillet - og det kunne godt være, at Ståle stadig havde været her, hvis vi kunne have haft en sportsdirektør. Hvis vi kunne have fået noget input osv, fortæller Lars Seier.

Endvidere slår han fast, at han i bund og grund havde en god relation til den tidligere FCK-manager, som han ofte var i kontakt med om stort og småt.

- Jeg kan egentlig godt lide Ståle. Vi talte tit sammen, og han SMS'ede mig, når der var et eller andet spændende, og han ringede til mig for at fortælle om, hvordan det gik med Sisto og hvad ved jeg, siger han og fortsætter:

- Jeg ikke lyst til at være uvenner med Ståle. Jeg har stor respekt for det, han har lavet. Når jeg siger de der ting, så er det jo ikke for at genere ham. Jeg bliver spurgt - det er tre minutter, som bliver taget ud - og jeg siger, at jeg ikke synes, at strukturen var den rigtige, lyder det fra Parken-storaktionæren.

Du kan se uddraget af udsendelsen øverst i artiklen.

Solbakken har selv været ude med en skarp replik til Lars Seier. Læs den her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020