• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Selmani afslører: Så sent kom FCM på banen

Foto: Foto: Hammarby

Den nye FC Midtjylland-angriber Astrit Selmani var ikke i tvivl, da det blev konkret.

Af MIKKEL FUHR NIELSEN og Oliver Okstrøm

FC Midtjylland var i løbet af januars transfervindue ude efter en ny angriber til truppen. Efter flere emner angiveligt var i søgelyset, så endte det med at blive den svensk-kosovoske angriber Astrit Selmani, som kom til fra Hapoel Beer Sheva i Israel.

Han er blevet hentet ind på en lejeaftale for resten af sæsonen, og i et interview med Tipsbladet fortæller han om forløbet op til skiftet.

- På de sidste dage begyndte jeg at høre om, at der var noget interesse. Men i fodbold er interesse altid noget småt, fordi man hører det aldrig, fordi det ikke er 100 procent, siger han og fortsætter:

- Men da jeg hørte det dagen før den sidste dag, og det begyndte at blive konkret og direkte, så var jeg sådan 'OK, jeg vil gerne det her og springe ud i det', lyder det fra Astrit Selmani.

Derfor var der aldrig nogen form for tvivl fra hans side om, at det skulle være det, da det begyndte at blive konkret.

FC Midtjylland har desuden sikret sig en købsoption på den nye forward, som dog endnu ikke efter et par dage har taget stilling til, hvor længe opholdet på den midtjyske hede kan ende med at blive. 

Han er dog ikke i tvivl om, at det har været en god start med udelukkende glade ansigter. Derudover peger han på, at der ikke var andre bud på ham.

Når det kommer til, hvad han kan bidrage med på sit nye hold, så peger han blandt andet på, at det ikke er afgørende for ham om han vil blive brugt på kanten eller som central angriber.

- Det handler selvfølgelig om at få pointene for holdet, og her kan jeg give dem hårdt arbejde, så der er ekstra plads til at trække vejret for midtbanespilleren, som kan sige 'Okay, vi har en angriber, som også arbejder for andre', så forhåbentlig kan jeg hjælpe holdet meget, fortæller Selmani.

En af FCM's angriber-emner var grækeren Giorgos Giakoumakis, som endte i en helt anden klub. Læs mere om det her.