• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A /ritzau/

Åh nej: Kjær skadet efter ét minut af Milans kamp

Foto: Getty Images

Simon Kjær kom skævt ind i en tackling med knæet, mens mavevirus sendte Thomas Delaney på hospitalet.

Af /ritzau/

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær nåede kun et minuts spil af AC Milans udekamp mod Genoa, før den danske stopper blev fragtet fra banen på en båre.

Meget bedre gik det ikke for landsholdskammerat Thomas Delaney, som nåede 38 minutter af Sevillas pokalkamp mod Cordoba, før han måtte fragtes til hospitalet grundet mavevirus.

Set med de danske landsholdsbriller er det derfor heldigt, at der ikke skal spilles landskampe før et stykke ind i det nye år.

Simon Kjær mislykkedes med en tackling højt oppe på banen og blev efterfølgende liggende i græsset, hvor han tog sig til knæet.

Efter tre-fire minutters behandling på banen blev landsholdsanføreren båret fra banen, med hvad der kunne ligne en knæskade.

Han havde en stor pose is tapet til det ene knæ, da han forlod banen, hvor holdkammeraterne trods den bitre start fik hentet en sikker sejr på 3-0.

Skadens omfang er endnu ukendt, men på billederne i langsom gengivelse så det ud til, at han fik et vrid i det ene knæ.

Thomas Delaney kom ikke som sådan til skade, men danskeren havde åbenbart problemer med maven i udekampen mod Cordoba.

Allerede før pausen stod det så skidt til for ham, at han måtte lade sig udskifte. Træner Julen Lopetegui fortalte efterfølgende, at danskeren var kørt på hospitalet grundet maveproblemerne.

Sevilla måtte ud i forlænget spilletid efter 90 målløse minutter. Det lykkedes efter 108 minutter Lucas Ocampos at sikre de andalusiske forhåndsfavoritter avancement med kampens eneste mål.

/ritzau/