• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SJE-mand jubler: Fansene kommer til at elske ham

Foto: Jan Christensen/Getty Images

SønderjyskE tog en sen sejr over Brøndby, og Marc Dal Hende var virkelig glad efter opgøret.

Af Kenneth Jensen

For bare anden gang i denne sæson kunne Sønderjyske sætte tre point ind på kontoen, da man slog Brøndby IF med 1-0 søndag eftermiddag i Haderslev.

Det lignede længe en 0-0 kamp, da Brøndby fik stoppet det pres, SønderjyskE var kommet med i første halvleg, men i dommerens tillægstid fik SønderjyskE alligevel bolden i nettet efter en række af tilfældigheder, og nu står begge klubber noteret for otte point.

Marc Dal Hende var rigtig glad efter opgøret.

- Det var en god kamp, og jeg synes, det var en okay fortjent sejr. I første halvleg var vi bedst, og det vigtigste er, at vi er kyniske, holder nullet og scorer til sidst. Det er de bedste sejre, siger Dal Hende i et interview med Canal 9.

SønderjyskE står nu noteret for otte point og har med gode præstationer de seneste kampe fået rettet op på det, der lignede en bekymrende sæson for Haderslev-klubben.

- Det er mest jer, der har tvivlet. Vi er komfortable. Leverer vi præstationer som i de sidste to kampe, skal pointene nok komme, siger han og roser den tyske træner Michael Boris:

- Fansene kommer til at elske ham - han er stærk. Han er tysk, men han er ikke helt så tysk, siger Dal Hende med henvisning til stereotype forståelse af tyske trænere, nemlig kæft, trit og retning.

SønderjyskE møder næste gang AGF på udebane - netop AGF er et af de to hold, der er under SønderjyskE i tabellen, men vinder aarhusianerne mandag i Silkeborg, går de igen forbi SønderjyskE.

Klbuben fra Haderslev har seks point ned til Vejle Boldklub, der ligger sidst.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020