• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM /ritzau/AFP

Skuffet efter EM-exit: En hård læringsoplevelse

Foto: Getty Images

Både Callum McGregor og landstræner Steve Clarke erkender, at Skotland var overmatchet i kamp mod Kroatien.

Af /ritzau/AFP

Kroatien og især Real Madrid-stjernen Luka Modric var for stor en mundfuld for Skotland i tirsdagens EM-kamp i gruppe D.

Det erkender den skotske midtbanespiller Callum McGregor efter nederlaget på 1-3, som sender skotterne ud af slutrunden efter gruppespillet.

- Det var en hård læringsoplevelse i aften mod nogle virkelig topspillere, men det giver dig bare sulten til at komme tilbage igen, siger McGregor, der stod for Skotlands mål.

Det var McGregors første mål for landsholdet og Skotlands første scoring ved en slutrunde i 23 år.

- Det er altid rart at score og få mit første mål på landsholdet, men i sidste ende er vi skuffede over resultatet, siger midtbanespilleren fra Celtic.

- Gutterne er helt nede. Tilhængerne var fantastiske, og vi vil gerne takke dem, siger han om de 12.000 tilskuere på Hampden Park i Glasgow.

Efter at McGregor havde udlignet Nikola Vlasics føringsmål for Kroatien, viste Luka Modric, hvorfor han i 2018 blev kåret som vinder af Ballon d'Or foran Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Fra kanten af straffesparksfeltet bankede Modric med ydersiden bolden op i krydset, og han stod også for det hjørnespark, som Ivan Perisic omsatte til 3-1, hvilket endegyldigt slukkede hjemmeholdets håb om at gå videre.

- Det er den slags, man er oppe imod på det her niveau, siger McGregor om Modrics perlemål

Skotland måtte stille op uden Chelsea-spilleren Billy Gilmour, der var blevet testet coronapositiv. Dermed manglede holdet en spiller på midtbanen, som havde bare tilnærmelsesvis samme klasse som Kroatiens midtbane.

- Kroatien var overordnet det bedste hold på aftenen, og nogle gange må man bare acceptere, at sådan er det, siger Skotlands landsholdstræner, Steve Clarke.

/ritzau/AFP

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020