• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Skuffet FCK-stjerne: Vi er totalt tandløse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det overrasker forsvarsspiller Nicolai Boilesen, at man ikke kunne levere bedre end det, der blev leveret mod FC Midtjylland.

Af Kenneth Jensen

Det var meget få chancer, FC København fik skabt i opgøret mod FC Midtjylland, og det selv om holdet var en mand i overtal i omkring en time af opgøret.

I stedet endte FC Midtjylland med at vinde kampen og er nu tilbage på førstepladsen i Superligaen med FCK på andenpladsen, og det var især det sløje offensive spil, der skuffede forsvarsspiller Nicolai Boilesen efter kampen.

For mens holdet har vist store præstationer offensivt den seneste tid, var søndag ingen stor kamp.

- Man kan ikke latid spille fantastisk, og det var en af de dage. Men vi er 60 minutter i overtal og er totalt tandløse. Vi spiller for langsomt, laver for mange fejl og har for lidt skarphed, siger Nicolai Boilesen til 3+ efter kampen.

Han forklarede til at starte med:

- Det mest skuffende er, at vi ikke kreerer en chance - ikke en stor chance. Det mål, de får, der kan man også finde nogle ting, der ikke er godt nok, men den bliver rettet af fra 25 meter, og det er, hvad der sker i fodbold, siger Boilesen.

FC København stime af sejre i træk sluttede dermed - klubben havde vundet seks Superliga-kampe i træk og havde fortsat ikke tabt i dansk fodbolds bedste række. Men det sluttede altså søndag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020