• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Skyder mod AGF’er: Der er jo en, der falder meget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicklas Helenius nævnte ikke nogen navne, men beskyldte en AGF'er for at falde meget.

Af Victor Risager

AGF besejrede mandag aften Silkeborg IF i den danske liga, og her bragte Jon Dagur Thorsteinsson sig i særdeleshed i fokus.

Den islandske kantspiller fik i løbet af kampen et gult kort for at forsøge at filme sig til et straffespark, mens han måske også var heldig med at slippe for endnu et gult kort lidt senere i kampen.

Nicklas Helenius nævnte ikke specifikt Jon Dagur Thorsteinsson efter kampen, men beskyldte en AGF’er for at falde meget.

- Vi spiller lidt for langsomt og mangler lidt løb fra hinanden. Så får AGF lov til at få en masse frispark i anden halvleg, som er helt håbløse. Der er jo en, der falder meget herinde. Det er ingen undskyldning, men vi rammer ikke dagen, siger Nicklas Helenius til TV3Sport.

Du siger, der er en, der falder meget. Hvem er det, du hentyder til der?

- Det tror jeg godt, at I selv kan regne ud. Det er jo det, AGF er gode til: At ødelægge rytmen. Vi skal arbejde hårdere på at komme til flere chancer.

Nicklas Helenius mente endda heller ikke, at AGF var bedre end Silkeborg IF, selvom det endte med en tomålssejr til de århusianske gæster.

- Jeg synes overhovedet ikke, at AGF var et bedre hold i dag. Og det var heller ikke den kamp, de sagde, de ville spille. De var bange for os. Men de vinder kampen, så man kan ikke sige andet, at det er fortjent, siger han.

Her kan du læse tipsbladet.dk's analyse af kampen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020