• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SL-profil om hård kritik: Jamen jeg er helt enig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Louka Prip og AaB har været genstand for kritik fra egne fans i denne sæson.

Af Anders Dehn

Det spiller ikke for hverken AaB eller Louka Prip. Holdet har bare to point efter fem kampe i denne sæson, og den ellers så målfarlige offensivspiller har endnu til gode at score. Præstationerne individuelt og kollektivt har ført til hård kritik fra egne fans, og det forstår Prip godt, siger han til Nordjyske.

I seneste sæson sluttede AaB på en hæderlig femteplads, mens Prip blev nummer to på topscorerlisten med 14 mål. De stardarder har hverken klub eller spiller levet op til i denne sæson, og det har fans ladet dem vide.

Men der er ingen undskyldninger fra Prips side.

- Jamen det er jeg helt enig i. Jeg er min egen største kritiker. Jeg ser skam også de her ting, så der er ingen tvivl om, at det har været svært for mig i starten, siger Louka Prip til Nordjyske.

Prip har spillet alle AaB's fem Superliga-kampe i denne sæson, tre fra start, men han har også døjet med skadesproblemer. Nu håber han dog, at han er ved at nærme sig topformen.

Det er desuden ikke kun AaB-fans, der har været ude med riven efter AaB og Prip. Også her på tipsbladet.dk har nordjyderne fået med grovfilen, blandt andet i denne kommentar af ansvarshavende chefredaktør Allan Olsen.