• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SL-spørgsmål: Kan AGF rejse sig efter skuffelsen?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Hvad skal vi have svar på i denne Superliga-runde? Læs med her.

Af Kenneth Jensen

Der er bare afviklet to runder i dansk fodbolds bedste række, men der er sket meget allerede. I forhold til sidst er Viktor Fischer fortid i Superligaen, AGF færdig i Europa, og FC Midtjylland er klar til et europæisk gruppespil.

Her er, hvad vi søger svar på i runden.

Kan vi få nogle sejre?

I seneste Superliga-runde kastede seks kampe bare én sejr af sig. Det var også rundens første, hvor FC Midtjylland vandt 1-0 i Aalborg. De resterende fem endte uden vinder. Samtidig var der bare seks mål i runden, så vi kan med rette spørge, om vi kan få nogle sejre og nogle mål.

Superligaen ser tæt ud i denne sæson, hvor oprykkerne Silkeborg og Viborg har masser af kvalitet og ikke har tabt kampe i de første to runder.

Kan AGF rejse sig efter kæmpe fiasko?

AGF's europæiske eventyr blev for anden sæson i træk kort, da aarhusianerne torsdag aften spillede 1-1 hjemme mod nordirske Larne. Det var ikke nok, efter man tabte med 1-2 i Nordirland.

Der var lidt pil ned for AGF i mesterskabsspillet, og i denne sæson har man indledt med to gange uafgjort i Superligaen og et skuffende europæisk exit. Nogle af bekymringerne i AGF består i, at man slet ikke skaber nok chancer. Fra åbent spil er det næsten intet, der skabes, og så er det selvsagt svært at vinde fodboldkampe.

Næste opgave er ærkerivalerne fra Randers.

Kan Viborg fortsætte takterne og tæve rivalerne?

De har indledt denne sæson i Superligaen med fire point efter to meget svære udekamp. Først vendte man 0-1 til 2-1 mod FC Nordsjælland, og siden spillede man 1-1 ude mod Brøndby. Imponerende start for Viborg, der nu spiller sin første hjemmekamp i denne sæson.

Den kamp er mod ærkerivalerne fra FC Midtjylland.

Der er ingen tvivl om, at de to klubber ikke bryder sig om hinanden, og spørgsmålet er, om Viborg kan udnytte, at Bo Henriksens tropper har 120 minutters fodbold i benene fra midtugeopgøret mod Celtic.

Spændende bliver kampen med sikkerhed.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020