• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Slimane: Europa-oplevelser skal hjælpe mod Randers

Foto: Getty Images

Brøndby-spilleren vil bruge tempoet fra Europa League søndag.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har fået rettet op på meget af det tabte i deres svingende sæsonstart, og søndag lukker de Superligaens efterårssæson ned med en kamp mod Randers.

2021 er dog ikke helt slut for de blågule mestre, da de stadig mangler to opgør mod FC Midtjylland i pokalturneringen samt en enkelt kamp i Europa League mod Sparta Prag. Og netop oplevelserne i Europa er noget, som Anis Ben Slimane vil tage med over til mødet med Randers, fortæller han i et interview på Brøndbys hjemmeside.

- Vi prøver altid at tage tempoet fra Europa League-kampene med over i Superliga-kampene, for der tror vi, at vi kan gøre rigtig ondt på modstanderne – også på Randers FC i morgen, siger han og fortsætter:

- Først skal vi prøve at spille rundt om dem, men er det nødvendigt, skal vi også ind og tage duellerne. Vi skal ikke bakke, fordi de kommer med nogle store drenge. Vi skal fremad banen, og jeg er sikker på, at fansene som altid hjælper os med at gå efter de tre point, lyder det fra Slimane.

Endvidere peger midtbaneprofilen på, at det var lidt hårdt i begyndelsen at spille med i tre turneringer, men at det efterhånden bare er blevet fedt for ham at have så mange kampe på programmet.

Slimane understreger desuden vigtigheden af at slutte godt af i Superligaen, da det altid er bedst at komme tilbage fra den kommende ferie med en sejr i bagagen.

Kampen mellem Brøndby og Randers spilles søndag klokken 16. Læs mere om det her.