• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sønderjyskes Eggert Jonsson: Det vender snart for os

Den islandske Sønderjyske-midtbanespiller Eggert Jonsson så en masse positive ting ved kampen mod AGF, og det skal de tage med mod AC Horsens søndag.

Af Oliver Okstrøm

Sønderjyske er i denne sæson blevet en del af nedrykningskampen, og søndag er der meget vigtige point på spil for dem, når de møder AC Horsens på udebane. Det bliver en kamp, hvor sønderjydernes Eggert Jonsson regner med, at det er deres tur til at løbe med sejren.

Det fortæller han i et interview på Sønderjyskes officielle hjemmeside.

- Det er altid en svær udebane, men jeg føler, at vores seneste præstationer har vist, at vi er på rette vej, selv om resultaterne ikke er gået vores vej. Der er alligevel mange positive ting at tage med fra kampene mod AGF, og hvis vi fortsætter med det, vi gør, så vil det snart vende for os, lyder det fra Eggert Jonsson.

I gruppen er der fire point op til AC Horsens på andenpladsen i puljen for Sønderjyske med to kampe tilbage af gruppespillet, og dermed er det meget afgørende for dem at få en sejr søndag eftermiddag. For Jonsson bliver indstillingen meget vigtig i de kommende kampe.

- Der er meget spænding i kampene, og de har alle stor betydning i øjeblikket. Det handler om at finde det rette spændingsniveau, hvor du er spændt uden at være for nervøs og bringe det ind i kampen, hvor du kan bruge det positivt som energi, siger Eggert Jonsson.

Kampen mellem AC Horsens og Sønderjyske spilles søndag klokken 16, og den sendes direkte på TV3 Max.

Superliga

Mere Superliga

Fokus