• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Sponsor indkalder AGF til møde efter stadionkaos

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Aros Forsikring, som havde købt billetterne til mandagens Superliga-kamp i Århus, har bedt AGF om et møde for at få forklaret, hvorfor tusindvis af fans, herunder sæsonkortholdere, ikke kom ind.

Af Anders Dehn

Et fyldt stadion og en 1-0-sejr lyder som en ubetinget god historie, men for AGF kommer sejrens sødme med en bitter eftersmag. Nu kan B.T. fortælle, at storsponsoren, der havde købt alle billetterne på stadion og inviteret til gratis fodbold, har bedt AGF om et møde.

Det viste sig nemlig før kampen, at AGF havde udstedt langt flere billetter, end der var kapacitet til på Ceres Park. Ifølge øjenvidner drejede det sig formentlig om flere tusinde, der gik forgæves.

Flere sæsonkortholdere oplevede også, at de ikke kunne komme ind. I stedet blev de tilbudt at se kampen på storskærm i Tivoli Friheden tæt på stadion.

Aros Forsikring bekræfter over for B.T., at man har bedt AGF om et møde for at drøfte mandagens kaos. Derudover har sponsoren ingen kommentarer.

AGF har offentligt undskyldt til sæsonkortholderne.

- Vi havde før kampen en klar procedure for, at alle sæsonkortholdere kunne komme ind til kampen - også selv om portene blev lukket for almindelige billetter. Det skete ikke, og det beklager vi meget, for selvfølgelig skal sæsonkortholdere altid kunne komme til kampene, sagde administrerende direktør Jacob Nielsen i en udtalelse på klubbens hjemmeside i går.

Det er ikke første gang, at der har været udfordringer i forbindelse med gratis adgang til en kamp. For et par sæsoner siden var der over 22.000 tilskuere på stadion, da Silkeborg IF vandt 4-3 i Århus, selv om Ceres Park kun officielt kan rumme lidt mindre end 20.000 tilskuere.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020