• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Ståle Solbakken: De så, at vores keeper ikke var klar til Superliga

László Köteles fik en frygtelig debut for FC København, og Ståle Solbakken indrømmede efterfølgende, at den ungarske målmand ikke var klar til at spille.

Af Morten Jørgensen

Med både Robin Olsen og Stephan Andersen ude med skader valgte Ståle Solbakken at gøre brug af László Köteles, som FC København havde hentet på en fri transfer. Ungareren droppede dog fælt ved FC Helsingørs første mål, og i alt indkasserede han tre gange mod oprykkerne i mandagens Superliga-kamp.

Ungarerens enorme usikkerhed var tydelig, og FC Helsingør-spillerne øjnede en mulighed for at få point med fra Telia Parken ved at udfordre den nye FC København-målmand, som ifølge Ståle Solbakken heller ikke var klar til at spille fodbold på Superliga-niveau.

- De så, at vores keeper ikke var klar til Superliga. Han blev vældigt shaky efter målet i 1. halvleg. Jeg udtager holdet, så jeg tager ansvaret, sagde den norske træner efterfølgende til Ekstra Bladet.

Ståle Solbakken havde dog overladt valget om, hvem der skulle vogte målet mod FC Helsingør til klubbens målmandstræner, Anton Scheutjens.

FC København spiller igen på søndag, hvor Silkeborg er modstanderen, og her regner Ståle Solbakken med at have Stephan Andersen klar igen efter en lægskade, og dermed kan den tidligere landsholdsmålmand atter trække i kamptøjet og erstatte Robin Olsen, mens László Köteles må indfinde sig med en plads på bænken.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus