• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Steinlein om indkøb, Cajuste og Kaba: Det gør vi

Foto: Getty Images

Claus Steinlein slår fast, hvordan klubben agerer på transfermarkedet denne sommer.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har i denne sæson ikke gjort brug af Jens Lys Cajuste eller Sory Kaba, og når midtjydernes direktør Claus Steinlein skal forklare baggrunden, så skyldes det ved førstnævntes vedkommende, at der er 100 millioner grunde til at passe på ham.

Det fortæller han om i et interview med TV3 Sport efter 2-0-sejren over ærkerivalerne fra Viborg.

Cajustes fravær i kamptrupperne skulle blandt andet handle om en lille knæskade, som man ikke vil belaste, når der er klubber, som gerne vil købe ham for et højt beløb. Her peger Steinlein på, at der både er mulighed for et salg til Premier League eller 'en anden stor klub'.

Udenfor England har det særligt været Rennes, der har været nævnt som interesseret i den svenske midtbanespiller. Efter sigende har FCM netop afvist et nyt bud fra franskmændene.

For Kaba ser det anderledes ud. Her er forklaringen stadig, at angriberen end ikke træner med i klubben, fordi han ikke føler sig 100 procent klar. Dog skulle der være muligheder for at sælge ham videre, understreger Steinlein.

- Nu ser vi, hvad der sker i det her transfervindue. Der er også forholdsvis stor interesse for ham. Der er mangel på angribere rundt om i Europa, forklarer FCM-direktøren, som derefter kommer med en mindre salgstale om, at Kaba var med til at spille klubben i Champions League og scorede næstflest mål i åbent spil i Superligaen i sidste sæson.

Kaba kostede midtjyderne 22 millioner kroner, og selvom Steinlein ikke vil ud med prisen på den afrikanske forward, så bliver tallet højere.

- Ellers bliver han ikke solgt. Han er også meget mere værd en det. Det skal vi have ind, fortæller Claus Steinlein.

Endelig peger han også på, at man i løbet af transfervinduet vil hente én eller to nye spillere ind. Her har brasilianske Marrony været nævnt, men den handel ser ud til at være gået i stå. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020