• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Stor profil køber sig ud af kontrakten med Hobro

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Edgar Babayan har købt sig ud af sin kontrakt med Hobro IK.

Af Ole Hoffskov

Edgar Babayan er færdig i Hobro IK. Han har selv købt sig ud af klubben.

Landsholdsspilleren fra Armenien havde et halvt år tilbage af sin kontrakt med himmerlændingene, men nu har han altså valgt at betale penge af egen lomme for at forlade klubben.

Den 25-årige offensivspiller har repræsenteret Hobro siden 2017.

- Vi har været rigtig glade for Edgar i mange år, og de seneste sæsoner har han vist hvor dygtig en fodboldspiller han er, og hvor meget potentiale han besidder. Edgar har været en loyal spiller overfor Hobro IK og vi vil derfor gerne hjælpe ham videre på den bedste tænkelige måde. Vi har nu fundet frem til en løsning, der er god for både klub og spiller, siger sportschef Jens Hammer Søresen.

Det forlyder ikke, hvor meget Edgar Babayan har betalt for at komme ud af aftalen med Hobro. Han føler, at tiden er inde til at prøve noget  nyt.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Hobro IK. Klubben har hjulpet mig enormt meget i min udvikling som fodboldspiller og ikke mindst hjulpet mig til at være en fast del af det armenske A-landshold. Jeg vil rigtig gerne give noget tilbage til den klub og de fans, der har været med til at gøre mig til den jeg er i dag og det føler jeg at jeg kan på denne måde. Samtidig ønsker jeg at bibeholde min plads på landsholdet og det føler jeg kun at jeg kan ved at spille på højest mulige niveau, siger Babayan.

Offensivspilleren nåede 111 kampe og 20 mål for Hobro IK. BT skriver, at Edgar Babayan tiltrækker sig interesse fra Kroatien, Israel. Polen og Danmark. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020