• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Storspillende Evander: Bo stoler på mig

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Evander er særdeles formstærk i øjeblikket, og en årsag er tiltroen fra træner Bo Henriksen.

Af Jacob Quvang

Han har været en af FC Midtjyllands bedste spillere i denne sæson, og lørdag var han igen afgørende for klubben, som vandt rivalopgøret 2-0 over Viborg i Superligaen. Her bragte Evander FC Midtjylland foran i anden halvleg, og der er særligt en årsag til, at Evander er flyvende i øjeblikket. Det handler om tillid, fortæller han til Herning Folkeblad.

- Bo stoler på mig og ønsker at bruge min energi og power, og det forsøger jeg selvfølgelig at give hver eneste gang, forklarer Evander til mediet.

Brasilianske Evander stod for 1-0-scoringen, da han bragede et langskud i kassen, og dermed fortsatte han sin stejle formkurve, som i øjeblikket bare går opad. 

Han spillede også en stor kamp for midtjyderne i midtugen mod Celtic, da FC Midtjylland vandt 2-1 efter forlænget spilletid. Her havde han stor ære af 2-1-målet, som han havde tredjesidste fod på. 

Der bliver trukket en del på midtbanespilleren i øjeblikket. Han spillede alle 120 minutter i onsdags mod Celtic, og han har indtil videre spillet samtlige minutter i sæsonens første fem kampe. Træthed er dog ikke et tema for Evander, som fortæller, at der ikke er tid til at føle sig træt. 

FC Midtjylland har en spillestil, som beror sig på masser af fysik og power, særligt efter ansættelsen af Bo Henriksen som ny cheftræner, og ifølge Evander er man begyndt at kunne se Bo Henriksens præg på holdet.

Med sejren over Viborg er FC Midtjylland på en foreløbig førsteplads i Superligaen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020