• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Stortrives: Det er helt klart et eventyr

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den norske stopper Henrik Heggheim nyder sin tid i Brøndby IF.

Af Kenneth Jensen

Han var langt fra spilletid til at starte med, men nu er den norske stopper Henrik Heggheim blevet fast mand i midterforsvaret i Brøndby IF..

Det er et lille halvt år siden, at han skiftede til dansk fodbold fra norske Viking, og stopperen har gjort det rigtig godt i sin tid i klubben fra den københavnske Vestegn.

Personligt kan han da også mærke, at det kører.

- Det går rigtig godt. Jeg stortrives i København, og det går også rigtig godt på banen. Det er helt klart et eventyr, siger Henrik Heggheim til Aftenbladet.

Selv om det i Europa har været svært for Brøndby, har klubben fundet melodien i Superligaen og ligger aktuelt nummer fem i dansk fodbolds bedste række. Man er kravlet op i tabellen efter fem sejre på stribe, og meget ser godt ud for Brøndby.

- Der er rigtig god stemning. Vi har haft marginalerne med os og ikke imod os, som det har været tidligere i sæsonen, siger Henrik Heggheim.

BIF møder søndag Randers FC, og vinder man det opgør, går man forbi kronjyderne i tabellen, og man går helt op på tredjepladsen, hvis AaB ikke besejrer FCK.