• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Superliga-klubber styrer mod vild transferrekord

Foto: Getty Images

Imens masser af europæiske klubber og ligaer slikker sår oven på en lang og hård økonomisk periode, er der anderledes gang i forretningen hos flere Superliga-klubber.

Af Torsten Kjems Hansen

Langt de fleste landes transfervinduer lukket som det danske tirsdag 31. august.

Selv om mange store klubber har det hårdt på økonomien, har Superligaen gang i noget, der kan ende med at blive et rekord-transfervindue, når det kommer til at salg af spillere.

- Superligaen er allerede oppe på at have solgt spillere for 350-400 millioner kroner, og der er stadig over en uge tilbage af transfervinduet. Mange klubber rundt om i verden vil hellere end gerne sælge spillere så dyrt som muligt til de klubber i Europa, der rent faktisk har penge. Der er kamp for at få solgt spillere - det er ikke den anden vej rundt.

- Der er det bemærkelsesværdigt at se de handler, der allerede er lavet med eksempelvis Victor Nelsson, Frank Onyeka og Kamaldeen Sulemana, der vel ender som Superligaens største salg.

- Hvis Mohamed Daramy tilslutter og Jens Lys Cajuste også bliver solgt - så rammer vi over en halv milliard kroner, hvilket må være ny salgsrekord for Superligaen, siger Troels Bager Thøgersen - chefredaktør på Tipsbladet.

Følg altid med på den opdaterede version af Superligaens sommertransfers her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020