• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sviatchenko: Cementerer at vi er bedst

Foto: Getty Images

Samtidig hylder FCM-anføreren Evanders præstation.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over Viborg i det midtjyske derby. Her fik førstnævnte kurs mod sejren, da Evander i anden halvleg flækkede et langskud i kassen med et skud fra distancen.

Derfor var der godt med rosende ord fra FCM-anfører Erik Sviatchenko til den brasilianske midtbanespiller. Det skete i et interview med TV3 Sport.

- Han er altid god. Han har været god altid. Han har bare brug for at få lidt tur i den, og det er det, vi ser i de sidste par kampe, hvor han har domineret, siger han og fortsætter:

- Det er dejligt at se, at han kan være på det høje niveau, som han viser igen i dag. Og sådan et spark knækker også, og er svær for keeperen, lyder det fra Sviatchenko.

Derudover peger han på, at det var en kanon præstation, som man fik leveret efter 120 minutter mod Celtic onsdag aften. Endnu engang mener anføreren, at midtjyderne så stærke ud, og det ser han en klar grund til, at de kan være allerede nu.

- Vi har et sammenhold, der er bygget rigtig hurtigt op, hvor folk gerne vil det samme og går i samme retning. Det synes jeg, at vi viser i dag. Vi er stærke på mange parametre og kloge i vores spil og vinder stort set alle dueller, så det var dejligt at se, siger han og glæder sig over, at man fik sat ærkerivalerne fra Viborg på plads.

- Det var fantastisk lige at cementere, at vi trods alt stadig er de bedste, fastslår Sviatchenko.

Evander var da også blandt de bedste i kampen. Læs mere om opgøret her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020