• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Thorup bekræfter: Johnsson starter i pokalkamp

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Jess Thorup bekræfter, at "Kalle" Johnsson vogter buret for FC København i onsdagens pokalkamp mod Nykøbing FC.

Af Jacob Quvang

Karl-Johan "Kalle" Johnsson har mistet sin status som førstekeeper i FC København efter Kamil Grabara er kommet til i sommer, men onsdag aften får svenskeren en sjælden chance for at vise sit værd, når FC København gæster Nykøbing FC i Sydbank Pokalen. 

Her starter Johnsson nemlig mellem stolperne, hvilket Jess Thorup bekræfter til FC Københavns egen hjemmeside. Samtidig fortæller cheftræneren, at der vil være ændringer på holdet i forhold til det hold, som senest tabte til FC Midtjylland i Superligaen. 

- Vi kigger efter hver kamp rundt på truppen, og ser hvordan den enkelte spiller har det. Hvad er det, vi har brug for i forhold til kampen, hvordan holder vi truppen i gang. Vi har dog haft succes med at holde en fast stamme på holdet med enkelte rotationer, således at vi hele tiden skaber relationer i holdet.

- Jeg vil dog gerne sige, at Kalle står i målet. Han har virkelig taget duellen om målmandsposten positivt op, og har leveret eksemplarisk på træningsbanen. Derfor har han også fortjent at få kampminutter på holdet, fordi han har været stærk på træningsbanen, forklarer Thorup. 

Samtidig fortæller Thorup, at Superligaens aktuelle nummer to tager Sydbank Pokalen særdeles alvorligt, og at kampen skal bruges til at komme tilbage på rette spor og bygge en ny stærk periode op igen. 

Kampen fløjtes i gang klokken 18.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020