• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Thorups ønsker: Det område skal styrkes i vinduet

Foto: Getty Images

Og det skal ikke bare være den bløde mellemvare, der skal ind på FCK-holdet, når transfervinduet åbner, forklarer Jess Thorup.

Af Oliver Okstrøm

Superligaen nærmer sig de sidste kampe i 2021, og derfor kan klubberne stille og roligt rette blikket mod transfervinduet i januar. Det er ingen undtagelse i FC København, og de ved godt, hvad de går efter, når de kan forstærke sig.

Det fortæller FCK-cheftræner Jess Thorup i et interview med FCK-fanmediet Copenhagen Sundays.

- I udgangen af sommerens transfervindue var der en masse snak omkring offensive positioner. Det vil der helt sikkert være igen. Det er også et sted, som vi selvfølgelig kigger, lyder det fra cheftræneren.

Det lykkedes dengang for FC København at hente Isak Bergmann Johannesson og Luther Singh ind. 

FCK-træneren peger endvidere på, at det da også er muligt, at man kigger på resten af banen, hvor der måske kan dukke noget op i markedet, som kan være interessant for dem. Dog er det også noget, som han gerne vil holde tæt til kroppen.

Det er dog klart for Thorup, at når der skal nyt ind, så bliver det spillere, som har et vist niveau, som ikke bare kommer til at stå i vejen for de mange unge spillere, som har vist sig frem i løbet af efteråret.

- Vi kigger efter kvalitet. Det kan jeg sige. Og ja, også noget offensivt. Men er der noget, der rører sig på andre positioner, så er det ikke utænkeligt, fortæller Thorup.

Tidligere har Jess Thorup også været inde på, at det er spillere, som kan gå ind i startopstillingen, som man er på udkig efter. Læs mere om det her.