Simon Tibbling er glad for holdets og sin egen succes i Brøndby, hvor det næsten er gået bedre end forventet.

Efter sommerens skifte fra hollandske FC Groningen, har svenske Simon Tibbling udviklet sig til profil for Superligaens nummer to. Og den svenske midtbanemand er glad for Brøndbys og hans egen succes.

- Man kan aldrig vinde for meget, og det er bare sjovt at vinde hver gang. Vi er inde i en god rytme, hvor vi har vundet mange kampe. Så alle i Brøndby er i godt humør. Vi er glade, og der er en god stemning i klubben.

- Jeg har spillet meget, siden jeg kom ind på holdet for et par måneder siden. Det er gået meget godt, og vi har vundet mange kampe. Det har også været godt for mig personligt, og jeg har faktisk også scoret nogle mål, som jeg ikke rigtig gjorde tidligere i karrieren, fortæller Tibbling til fotbollskanalen.se.

Tibbling fortæller også, at hans tid i Brøndby næsten er gået end forventet, og at han er glad for at være en del af topstriden i Superligaen.

- Det er næsten gået bedre, end jeg troede, det ville. Først og fremmest er det fedt at spille på et tophold, der vinder mange kampe. Det har været noget nyt, fordi jeg har ikke tidligere været med til at spille om topplaceringer. Det er virkelig fedt at være med til at slås om medaljer.

Den 23-årige svensker har i denne sæson spillet 19 kampe for Brøndby, hvor det er blevet til tre mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO