• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere Superliga-stjerne har ikke fået løn

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Det er hårde tider i Kina for den mangeårige Superliga-profil Jores Okore.

Af Ole Hoffskov

Den mangeårige Superliga-profil Jores Okore, der til dagligt tørner ud for Changchun Yatai i Kina, mangler at få udbetalt dele af sin løn. Det bekræfter forsvarsspilleren over for DR Sporten.

Et hav af klubber i Kina er i økonomiske vanskeligheder, og dermed synes fodboldfesten at være forbi i "riget i midten" efter mange år med gavmilde forretningsfolk, som har lokket store stjerner til kinesiske klubber.

Desuden er ligaen sat på standby på grund af coronapandemien, og det er således knap fire måneder siden, at de bedste klubber har været i aktion.

Midt i al rabalderen befinder Jores Okore sig, og han opholder sig primært alene på et hotelværelse, mens han venter på sin løn og på, at der igen bliver givet grønt lys til at spille fodbold.

Han tager dog situationen med oprejst pande.

- Der er selvfølgelig nogle klubber, der har lidt sværere ved at betale end andre, og så er de lidt bagud med lønnen. Det kan man godt mærke nogle gange, og det er selvfølgelig lidt frustrerende. Man skal jo forstå det fra begge sider, også fra klubbens. Men de har lovet, at de vil betale lønnen, som de skylder, så det er det, man må gå ud fra, siger Jores Okore til DR Sporten.

Den 29-årige midtstopper skiftede fra AaB til Changchun Yatai tilbage i februar, og han nåede at spille 14 kampe for klubben, før ligaen blev suspenderet.

Jores Okore har foruden AaB en fortid i FC København, FC Nordsjælland og Aston Villa.