• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tjekkisk træner: Randers har tre sorte perler

Foto: Lars Rene Schutze/Getty Images

Randers FC's offensivspillere høster stor anerkendelse hos torsdagens Conference League-modstander.

Af Ole Hoffskov

Randers FC skal torsdag aften i aktion i Conference League, når holdet møder FK Jablonec fra Tjekkiet på udebane. Nogle kan måske huske Jablonec fra 2015, hvor holdet overraskende ekspederede FC København ud af Europa.

Nu skal de forsøge at få skovlen under Randers FC, og tjekkerne har stor respekt for de danske pokalvindere, der har spillet uafgjort i de første to gruppekampe i Conference League.

- Jeg har set tre af deres kampe. Især i offensiven er de farlige. De har tre sorte perler i offensiven, siger FK Jablonecs cheftræner Petr Rada ifølge klubbens hjemmeside og henviser formentlig til trioen Alhaji Kamara, Stephen Odey og Tosin Kehinde.

- De er meget vanskelige at spille over for på grund af deres hurtighed - især på kanterne. Det er et godt hold, som lige nu bevæger sig mellem fjerde- og femtepladsen i Danmark. Mod Cluj havde de kampen under kontrol. Jeg tror, at rumænerne kun havde én chance. Danskerne var gode og kontrollerede spillet. 

- Randers fremstår som det mest spillende hold i gruppen indtil videre, og det er de gode til.

FK Jablonecs venstre back Jaroslav Zeleny er især imponeret over én Randers-spiller. 

- Jeg ved ikke så meget om Randers, så jeg har været nødt til at studere dem. Det er et hold, som minder meget om os. De forsøger også at jagte de tre bedste hold i ligaen. Personligt er jeg meget imponeret over Tosin Kehinde, som kan spille på kanten og i angrebet. Han er altid i bevægelse, og han er god med bolden, siger Jablonec-backen.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med en tjekkisk pressekilde, der bekræfter, at ordene “sorte perler” er korrekt gengivet fra pressemødet.

Tipsbladet.dk har også været i kontakt med Randers FC og foreholdt dem kommentaren om "sorte perler" fra FK Jablonecs cheftræner. Kronjyderne ønsker ikke at kommentere udtalelsen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020