• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Træner ikke med endnu: Her er seneste nyt om Singh

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Luther Singh er endnu ikke tilbage på træningsbanen, men har det bedre efter sin hospitalsindlæggelse. Her er seneste nyt om ham fra Jess Thorup.

Af Anders Dehn

Det er over to uger, siden Luther Singh blev udskrevet fra hospitalet, men han er endnu ikke at finde på FCK's træningsanlæg. Cheftræner Jess Thorup understreger dog over for fanmediet Copenhagen Sundays, at Singh har det godt.

Da Singh blev udskrevet den 11. november, skrev FCK på sin hjemmeside, at "det er planen, at han igen kan indgå i træningen med resten af holdet i løbet af den kommende uge." Men sidste uge kom og gik, uden Singh vendte tilbage på træningsbanen.

Nu kommer Thorup så med en opdatering på, hvordan klubbens uheldige sommerindkøb har det.

- Han har det fint. Han er klart i bedring. Vi har valgt lige nu at lade ham være hjemme hos sig selv i vante omgivelser. Han familie er her. Vi har fysioterapeuter ude hos ham hver dag, så på den måde er han i gang med genoptræningen.

- Men lige nu har vi valgt at holde ham hjemme, hvor han er i vante omgivelser. Men han har det godt, og vi har hørt fra ham, så vi venter og håber snart, vi ser ham igen på 10'eren, siger Thorup til Copenhagen Sundays.

Luther Singh har været ramt af pasproblemer, manglende form og altså indlæggelse på hospitalet med sygdom, siden han kom til FCK i sommer. Dem, der kender ham fra tidligere, mener dog, at danske fodboldseere har noget godt i vente.

Både AGF'eren Gift Links og en portugisisk journalist har givet udtryk for, at Singh er en dygtig spiller. Det er bare et spørgsmål om tid, før han viser det i Danmark også.