Superliga Torsten Kjems Hansen

Træner-kabalen AaB-Viborg: Ingen af os tror på det

Foto: Getty Images

Flere ting peger i retning af, at Lars Friis tiltræder i AaB inden længe. Udsigten til at han gør sæsonen færdig i Viborg, bliver skudt ned af Troels Bager Thøgersen og Sebastian Stanbury.

Af Torsten Kjems Hansen

Lars Friis er netop blevet præsenteret som den nye cheftræner i AaB på en aftale, der gælder fra 1. august. Den nyhed kommer i kølvandet på sagaen om AaB's forgæves forsøg på at hente Thomas Thomasberg i Randers FC. 

Lars Friis er aktuelt cheftræner i Viborg FF, men indtil videre holder Viborg FF fast i, at deres cheftræner hedder Lars Friis for resten af sæsonen. 

Den model tror hverken Tipsbladets Troels Bager Thøgersen eller Sebastian Stanbury på. 

- Det handler nok mest om et opsigelsesvarsel, for ingen af os tror på, at det bliver pr 1. august, siger Troels Bager Thøgersen. 

Sebastian Stanbury supplerer.

- Begge klubber har en interesse. AaB vil naturligvis gerne have den nye cheftræner, de har valgt på den lange bane allerede nu. Hos Viborg har sportschef Jesper Fredberg allerede meddelt, at man gerne vil have en træner, der har Viborg som første prioritet, så kan Viborg finde den træner, så tror vi, at Lars Friis ret hurtigt vil komme til AaB.

Se og hør  alle Troels Bager Thøgersen og Sebastian Stanburys argumenter øverst i videoen