Superliga Oliver Okstrøm

Transferguru: Brøndby-profil på vej til Serie A

Foto: Getty Images

Der er noget, der peger på, at Brøndby-spilleren kan ende i den bedste italienske række i næste sæson.

Af Oliver Okstrøm

Brøndbys Andreas Bruus' tid i Superligaen kan i denne omgang være ved at være et overstået kapitel. Det ser nemlig ud til, at man i Italien har fået øjnene op for wingbacken.

Det melder den anerkendte transferjournalist Nicolò Schira på sin twitter-konto, der har over 200.000 følgere.

Ifølge ham drejer det sig om Cremonese, der har sikret sig oprykning til Serie A med en andenplads i den næstbedste italienske række i denne sæson. De skulle have sat gang i forhandlingerne med Brøndby for at finde frem til en aftale, der kan sende Bruus til Støvlelandet.

Det er da heller ikke længe siden, at Bruus skiftede agent. Nu har han Mikkel Beck, som hører til blandt de største danske agenter, og har et ry for at være god til at finde aftaler til danske spillere udenfor Superligaen. 

Andreas Bruus er en af de få spillere, der er tilbage af de spillere, som spillede en væsentlig rolle i Brøndbys mesterskab i sidste sæson, og efter endnu en sæson med en vigtig rolle kan det altså være tid til at komme videre for ham.

Brøndby har kontrakt med wingbacken indtil sommeren 2023, og det er derfor ved at være sidste mulighed, hvis de også skal have penge for den 23-årige spiller.

På det seneste har Andreas Bruus gjort sig bemærket med sin sene udligning til 2-2 i kampen mod FC Midtjylland. Se scoringen øverst i artiklen.