• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Udlandet lokker Superliga-komet: Jeg er klar

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stortalentet fra Vejle Boldklub kommenterer på sin fremtid.

Af Victor Risager

Der hersker ikke tvivl om, at Wahid Faghir fra Vejle Boldklub er et af de største talenter i den danske Superliga, og det er formentlig også blot et spørgsmål om tid, før den 17-årige angriber skal til udlandet og spille på større addresser

Vejle Boldklub-bossen Jacob Krüger har også tidligere fortalt, at den stærke angriber på sigt skal blive klubbens rekordsalg, mens blandt andre engelske Tottenham i engelske medier er blevet nævnt som en bejler

Det store spørgsmål er først og fremmest, om Wahid Faghir sælges allerede denne sommer, eller om han tager endnu en sæson i Nørreskoven. Selv er han han ikke sikker på, hvad der skal ske.

- Det kræver, at jeg tager en snak med klubben, og vi bliver enige om de ting, der skal ske. Lige nu ved jeg ikke, om jeg spiller en sæson mere her, eller om jeg tager afsted til sommer, siger Wahid Faghir til Eurosport 2.

Til gengæld erkender han, at han vil til udlandet. Og han er også frisk på et sommerskifte, hvis den rigtige mulighed byder sig.

- Ja, jeg føler mig klar. Det er også noget, jeg vil prøve, som jeg sagde. Men det kræver selvfølgelig, at både Vejle og jeg bliver enige om det, og at det bliver den rigtige klub, siger Wahid Faghir til Eurosport 2.

For nylig kunne Ekstra Bladet erfare, hvor meget Vejle Boldklub kræver for at slippe U21-landsholdsangriberen. Det kan du læse om, hvis du trykker lige her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020