• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

United holder øje: Kamaldeen kan blive rekordsalg

Foto: Getty Images

Prisen for Kamaldeen kan ende med at blive noget af det dyreste, der er set i dansk fodbold.

Af Oliver Okstrøm

Interessen for FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana er ved at være på kogepunktet, og i mandagens kamp mod FC København var der besøg fra flere topklubbers talentspejdere.

Heriblandt var Manchester Uniteds Tommy Møller Nielsen på plads for at holde øje med ghaneseren. Det skriver engelske The Sun, som desuden peger på, at storklubben er klar med et rekordbud på Superliga-stjernen.

Her skulle der være tale om 130 millioner kroner, som vil sende Kamaldeen op blandt de dyreste salg fra Superligaen nogensinde. Tidligere har det været Alexander Sørloth, der har ligget i det leje, da han skiftede fra FC Midtjylland til Crystal Palace.

Men hvis det skal blive til et skifte til United, så kræver det, at Kamaldeen får flere point i forhold til at kunne opnå en arbejdstilladelse i England. Efter brexit er reglerne blevet strammere. Derfor vil flere landskampe for Ghana være en stor hjælp, ligesom det vil have en effekt, hvis Superligaen kravler én plads op på UEFA-ranglisten.

Foruden Manchester Untied har der også været interesse fra klubber som Ajax, Leverkusen, Lyon og Monaco, og efter mandagens kamp mellem FCN og FCK opnåede Kamaldeen helt op for tankerne om fremtiden i et interview med Canal 9.

- Jeg vil bare gerne spille for en rigtig god klub. Jeg vil gerne spille i Champions League, lyder det fra Kamaldeen Sulemana, som erkendte, at han kendte til opmærksomheden fra blandt andet United.

Dog peger han også på, at muligheden for spilletid er meget afgørende for ham. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020