• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A /ritzau/

FCK-emne fik stor rolle i højspændt Juventus-opgør

Foto: Getty Images

Salernitana tilføjede Juventus sæsonens fjerde pointtab, da gæsterne fik 2-2 i Torino efter vild afslutning.

Af /ritzau/

Juventus har langtfra fået den indledning på sæsonens Serie A, som storklubben havde drømt om, og søndag var den gal igen for storklubben.

De 36-foldige mestre måtte hjemme slide sig til 2-2 mod Salernitana, i en kamp som endte i et gigantisk drama med et annulleret sejrsmål og fire røde kort i overtiden.

Selv om Juventus er ubesejret i ligaen, så var det fjerde pointtab efter seks kampe. Det rækker til en beskeden ottendeplads - dog kun fire point fra Napoli, Atalanta og AC Milan i toppen.

Det er alt andet end godkendt, når man skal forsøge at genvinde den italienske fodboldtrone, som man sad på ni år i træk fra 2012 til 2020.

Mod Salernitana gik det galt defensivt for Juventus allerede efter 18 minutters spil, hvor Antonio Candreva åbnede scoringen for gæsterne.

Hjemmeholdet var klart mest i boldbesiddelse, men forsømte oftest at gøre noget fornuftigt med den.

I første halvlegs tillægstid blev ondt værre, da gæsterne fik tilkendt straffespark. Det omsatte polakken Krzysztof Piatek til 2-0.

Det var op ad bakke for favoritterne, hvis træner, Massimiliano Allegri, i forvejen havde et varmt sæde under sig ifølge medierne.

Juventus kom dog tæt på at fuldbyrde det helt store comeback, men det endte i tumult, røde kort og et enkelt point.

Gleison Bremers reducering kort efter pause bragte Juventus inden for pointafstand, og udligningen kom i overtiden.

Leonardo Bonucci brændte et straffespark, men fulgte selv op og scorede.

Herefter udspillede det helt store drama sig, da det polske nyindkøb Arkadiusz Milik kort efter headede et hjørnespark i mål og gjorde sig selv til matchvinder. Troede han.

VAR opfangede en offside på Bonucci tæt under mål, og dommeren vurderede, at han havde indflydelse på spillet. Mens Milik havde smidt trøjen i jubel og fik sit andet gule kort og marchordre, opstod der tumult mellem spillerne.

Salernitanas Federico Fazio og Juventus' Juan Cuadrado fik begge direkte rødt kort for deres andel i balladen, ligesom Juventus-træner Allegri også blev smidt væk.

Efter ti minutters overtid fløjtede dommeren af og gik mod spillertunnelen med en stribe af gestikulerende og råbende Juventus-spillere efter sig.

/ritzau/