• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vejle sælger back: Har fulgt ligaen på Youtube

Foto: Getty Images

Vejles unge back Phon-Ek Maneekom Jensen rykker nu hjem til Thailand.

Af Oliver Okstrøm

Den 18-årige Vejle-back Phon-Ek Maneekom Jensen, der også bare bliver kaldet 'Guy' i klubben skifter til Suphanburi FC, som spiller i den bedste thailandske række.

Det oplyser vejlenserne på klubbens hjemmeside.

Selv ankom han til Danmark sammen med sin mor fra Thailand, da han var seks år gammel, og nu går turen altså tilbage til hjemlandet igen. Salget er noget, som VB-talentchef Steen Thychosen glæder sig over.

- Det er en fantastisk mulighed for Guy med en klub i den thailandske Premier League. Det er spændende for ham at vende tilbage til Thailand, og han både taler sproget og kender kulturen, så han passer ind derovre. Som spiller har ”Guy” været igennem en god udvikling på Akademiet, hvor han teknisk og spillemæssigt har lagt på i de sidste par år, siger han og fortsætter:

- Vi siger farvel til en spiller, der har været fast på ligaholdene både som U17- og U19-spiller. På trods af sin spinkle størrelse, så er han et fysisk monster og med en enorm springkraft, og han har været en profil i de sidste sæsoner, lyder det fra Steen Thychosen.

Den unge back kom til Vejle fra 'Future Vejle'-klubben Bredballe, da han var U13-spiller, og han er nu spændt på at komme i gang i sin nye klub.

- Det er vildt spændende at få den her chance i Thailand, som jeg er opvokset i, har besøgt mange gange på ferier, og hvor jeg også har familie. I en måneds tid har jeg hørt om interessen fra Suphanburi FC, og det føles helt rigtigt at tage det næste step i min karriere. Jeg har fulgt den thailandske Premier League lidt på YouTube, og der er stor interesse fra fans, og niveauet ser også ud til at være godt, så jeg glæder mig bare helt vildt til at komme i gang, siger 'Guy'.

I Vejle er der samtidig med en hård kamp mod nedrykning også mulighed for at nå langt i pokalturneringen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020