• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Vejle ville hente tidligere AGF-bomber

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

En tidligere stor Superliga-profil kunne have gjort comeback i den danske liga denne sommer, hvis ikke en slem skade havde forhindret det.

Af Jacob Quvang

Det ser tungt ud for Vejle i bunden af Superligaen, og det jyske mandskab er efter ni runder fortsat uden sejr. 

Peter Sørensen har nu stået i spidsen for klubben i tre kampe, siden han overtog efter fyringen af Carit Falch, og han forsøgte med det samme at hente en gammel Superliga-profil til klubben for at hjælpe til i overlevelseskampen. 

Det fortæller han i 'Offside'-programmet mandag aften, da han bliver spurgt til, hvilken spiller, han tidligere har trænet, som han ville hente til klubben. 

- Der er nogle stykker, vi godt kunne bruge. Der er en, jeg havde en samtale med på et tidspunkt, vil jeg godt afsløre, og det var Aron Jóhannsson, som jeg jo var med til at udvikle i AGF, inden han blev solgt. Han er både en meget dygtig angriber og en meger rar mand, som heldigvis har fået den karriere, har har fortjent, fortæller Peter Sørensen. 

Der var bare et enkelt problem, som viste sig at være ret stort. 

- Desværre da jeg talte med ham, havde han lige brækket skulderen, så kom det ikke på tale alligevel. Men ham har jeg altid haft et meget godt øje til, fordi han har kæmpet for hver en succes, han har haft, og det har jeg meget stor respekt for, siger han.

Som bekendt hentede Vejle i stedet for blandt andre Andrés Ponce og Luka Djordjevic til de offensive positioner efter salget af Wahid Faghir til tyske Stuttgart. 

Aron Jóhannsson spillede i AGF fra 2010 til 2013, og her scorede han 21 gange i 48 Superliga-kampe. Blandt andet scorede han et hattrick mod AC Horsens efter kun tre minutter og 50 sekunder i 2012, hvilket i dag også er det hurtigste hattrick nogensinde scoret i Superligaen.

Siden da har han været i blandt andre AZ Alkmaar, Werder Bremen og Lech Poznan, men hos sidstnævnte blev han løst fra sin kontrakt på sommertransfervinduets sidste dag på grund af skulderskaden, der i øvrigt holder ham ude resten af året. Derfor er han nu uden klub.

Se hele snakken i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020