• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vejles nye tekniske chef: Her skal klubben hen

Foto: Getty Images

Vejle Boldklub kommer fremover til at have Johan Sandahl som teknisk chef, da Jacob Krüger har valgt at forlade klubben.

Af Oliver Okstrøm

Vejles tekniske chef Jacob Krüger forlader efter denne sæson jobbet i klubben, og erstatningen for ham er allerede fundet. Det bliver assistenttræner Johan Sandahl, som kommer til at tage skridtet op som ny chef for det sportslige.

Det skriver Vejle på klubbens hjemmeside, og han ser selvsagt frem til den kommende opgave, ligesom han er glad for, at vejlenserne har valgt ham til jobbet.

- Jeg har været tæt på Vejle Boldklub siden 2017. Det er en klub, der er tydelig i sine ambitioner for foreningen af egne talenter, en dansk stamme og dygtige spillere fra udlandet, siger han fortsætter:

- Gennem min tid som U/19-træner på akademiet blev jeg klogere på Vejle Boldklubs DNA, og i min tid under henholdsvis Andreas Alm, Sormani og seneste Gâlcă har jeg fra første række oplevet, forstået og bidraget til det Vejle Boldklub, jeg nu er teknisk chef for, lyder det fra Sandahl.

Nu er målet klart for, hvor han gerne vil have flyttet VB hen, ligesom han er glad for at overtage noget, som går godt.

- Jeg ser frem til opgaven med at etablere Vejle Boldklub i 3F Superligaen sammen med resten af organisationen og den sportslige sektor. Samtidig vil jeg gerne takke Jacob (Krüger red.) for den seneste måneds intense samarbejde og overdragelse. Det var Jacob, der fik mig tilbage til Vejle Boldklub, og jeg overtager et stærkt og solidt fundament fra ham, fortæller Johan Sandahl.

Jacob Krüger har også fortalt om baggrunden for sin beslutning om at forlade klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020