• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Velspillende dobbelt Esbjerg-målscorer havde ikke spist i 15 timer

Adnane Tighadouini havde grundet ramadanen ikke spist i 15 timer op til kampstart, men det stoppede ham ikke mod FCK.

Af Mads Aagurd

Esbjerg tog tre vigtige point med 4-3 over FC København søndag blandt andet takket være Adnane Tighadouini, som i første halvleg sprudlede med to scoringer. I anden halvleg løb marokkaneren tør for energi, og det er der ikke noget at sige til.

- Det var virkelig en hård kamp, fordi jeg var så sulten. Samtidig var det varmt, så mine ben blev tunge i anden halvleg, og jeg blev nødt til at gå ud, siger Tighadouini til JydskeVestkysten.

Den manglende mad skyldes, at kantspilleren holder ramadan, hvorfor han ikke må spise i dagtimerne. Kantspilleren så da også sulten ud i søndagens opgør, og det skyldes, at Malaga-lejesvenden vil slutte godt af i klubben, som han nyder at være i.

- Jeg har spillet i mange klubber i min karriere, men jeg har aldrig været en del af en gruppe som den her. Alle hjælper hinanden, alle er venlig, jeg har virkelig kun godt at sige om både klubben, holdet og byen, siger han og holder døren på klem for en fremtidig aftale.

Lige nu har Esbjerg ifølge sportschef Jimmi Nagel Jacobsen ikke tænkt sig at arbejde på at gøre aftalen med den 26-årige offensivspiller. Først og fremmest er han alt for dyr, og dernæst har Tighadouini været alt for skadet i sin tid i klubben til at forsvare et køb.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.