• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

VFF-spiller: Individuel kvalitet blev afgørende

Foto: Getty Images

Christian Sørensen synes, at Viborg kan være deres indsats bekendt, men at der stadig er et stykke vej op til sølvvinderne fra Midtjyllands niveau.

Af Nikolaj Kesting

- Jeg synes, vi bringer en masse til den her kamp, men det er aldrig sjovt at tabe. Slet ikke 2-0 på hjemmebane til dem ovre fra heden af. Det er en rigtig dårlig fornemmelse, jeg står med.

Sådan siger en bitter Christian Sørensen til TV3 Sport, kort efter at kampen mellem Viborg FF og FC Midtjylland blev fløjtet af.

Sørensen er ikke af den overbevisning, at Viborg blev kørt ud af banen, selv om størstedelen af chancerne tilfald midtjyderne. Ifølge venstrebacken er det, hvad der kan ske, når de man møder et af de bedste hold i Danmark. 

- Jeg synes, vi bringer noget energi i kampen og at vi kan være vores indsats bekendt, men den individuelle kvalitet er udslagsgivende i dag. Vi forsvarer på vores måde, hvor vi presser dem højt. Stiller vi os ned, så bliver vi kørt ud af brættet, siger Sørensen. 

Viborg formåede at holde nullet indtil det 71. minut, hvor Evander på flot vis skød bolden ind over stregen lidt uden for feltet. Målmand Lucas Lund så dog ikke for heldig ud i situationen, men meget skal også klappe, hvis Viborg skal have point på en dag som i dag. 

- Vi skal spille op til vores allerbedste, hvis vi skal have point mod et godt hold som Midtjylland, siger Sørensen. 

Anders Dreyer scorede kampens andet mål kort efter det første, og lukkede reelt kampen et lille kvarter før slutfløjt.

Viborg har dermed fire point efter tre kampe - alle mod hold fra seneste sæsons top seks. I næste kamp møder klubben den anden oprykker fra Silkeborg. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020