• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

VFF-træner håber på rock'n'roll mod Midtjylland

Foto: Getty Images

Viborgs træner Lars Friis forudser en svær kamp lørdag mod FC Midtjylland, men tror på, at fight og hjerte kan trumfe talent.

Af Nikolaj Kesting

Det er to hold med selvtillid, der lørdag møder hinanden i Viborg. Hjemmeholdet tager imod FC Midtjylland, der onsdag slog Celtic ud af Champions League-kvalifikationen. 

Viborg er også kommet godt fra start, da det er blevet til 4 point i to kampe for oprykkerne, der endda har mødt to hold fra seneste sæsons top seks - Nordsjælland og Brøndby. 

Cheftræner i Viborg Lars Friis ved godt, at hans hold ikke er favorit til kampen, men tror på, at hård fight kan give point mod Midtjyderne. 

- Vi skal møde et hold og en trup, der er designet til at spille europæisk. De har to-tre spillere på alle positioner, og det adskiller sig jo fra de fleste andre klubber i rækken. Jeg vil vurdere, at de har den stærkeste trup lige nu, så der er ingen tvivl om, at der venter en svær kamp.

- Men når der fløjtes op, så er det 11 mod 11, og jeg tror på, at hjerte, vilje og passion kan slå talent. De har nogle ekstremt dygtige individuelle spillere, men vi skal gøre tingene på vores måde, og vores sammenhold både på og udenfor banen skal bære os i morgen, siger træneren til Viborgs hjemmeside. 

Begge hold har i midt-ugen haft medlemmer fra klubben, som er blevet testet positiv for corona. I midtjylland blev Mikael Anderson testet positiv torsdag

Hos Viborg blev den tidligere Midtjylland-spiller og nuværende assistent i klubben, Jakob Poulsen, ligeledes testet positiv torsdag. Begge personer er gået i isolation, og misser dermed sandsynligvis kampen.

Det skal dog ikke lægge en dæmper på kampen. Lars Friis håber at få hjemmebanepublikummet med og tror på, larmen fra lægterne kan give Viborg det sidste skub fremad på banen. For gnist skal der til i kampen ifølge Friis. 

- Jeg tror, det bliver vildt både på banen og på lægterne. Det bliver en vild og åben kamp, hvor der bliver gået til den, og det kan godt komme til at bølge meget frem og tilbage, og så handler det om at være knivspark i begge ender. Det bliver forhåbentlig rock and roll, og det er også det, vi gerne vil, siger Lars Friis. 

Der er kampstart i Viborg lørdag klokken 16.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020