• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Viktor Fischer takker af i FCK: Det hele værd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den 27-årige kantspiller kalder tiden i FC København for en rutsjebanetur, der var det hele værd, og håber på et comeback senere i karrieren.

Af Victor Risager

Viktor Fischer er officielt fortid i FC København.

Den 27-årige dansker forlader hovedstadsklubben efter tre og et halvt år for i stedet at rykke til belgiske Royal Antwerp, hvor han skal trænes af Brian Priske.

Til FC Københavns hjemmeside siger kantspilleren farvel til klubben, som han faldt pladask for, da han i januar 2018 kom til fra tyske Mainz 05.

- Det var på mange måder som en stormende forelskelse, da jeg kom til klubben. Både jeg – og jeg tror også mange andre – oplevede, at det var et fantastisk match, og jeg følte med det samme et stærkt bånd til fansene, som altid har behandlet mig bedre, end jeg nogensinde kunne have forventet.

- Mine skader og andre bump på vejen ændrede aldrig ved den kærlighed, jeg følte og stadig føler til byen og fansene.

- Jeg ville ønske, at vi sammen havde vundet flere trofæer, end det blev til, men min tid i København blev den type rutsjebanetur, som har vist sig at være det hele værd i sidste ende på så meget mere end et sportsligt plan, siger Viktor Fischer til fck.dk.

Den tidligere danske landsholdsspiller har fået en fireårig aftale med Royal Antwerp, men han håber, at han en dag igen kan trække i FC København-trøjen og spille hjemmekampe i Parken.

- Jeg har kun kærlighed til overs for klubben og vil arbejde hårdt for at være dygtig nok til at vende tilbage senere i min karriere, siger Viktor Fischer til fck.dk.

Tidligere i karrieren har han spillet for Ajax, Middlesbrough og Mainz 05.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020