• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Viktor Fischer: Vi viser, vi har et niveau højere

Viktor Fischer: Vi viser, vi har et niveau højere
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns Viktor Fischer var ikke stolt af præstationen mod FC Helsingør, men roser holdet for at vise høj moral mod slutningen af kampen

Af Mikkel Sloth

FC København var tæt på at smide point på hjemmebane mod FC Helsingør, men vandt på et mål af Federico Santander i kampens tillægstid. FC København var foran med 3-1 ved pausen, og det var på daværende tidspunkt svært at se, hvordan FC Helsingør skulle komme tilbage i kampen. De formåede dog at komme på 3-3 godt halvvejs i anden halvleg efter et mindre kollaps hos FC København.

Hjemmeholdets Viktor Fischer havde med både mål og assist stor andel i sejren, og efter kampen fortalte han til TV3 Sport, at han var stolt af holdets reaktion på FC Helsingørs comeback. Men han var ikke tilfreds med, at det comeback overhovedet kunne lade sig gøre.

- Der er ikke nogen, der kan undskylde sig. Men jeg er sådan set rimelig ligeglad med det lige nu. Vi scorer til sidst, vi viser enormt høj moral. Det er rigtig dårligt, de får to mål dernede. Men vi kommer tilbage igen. Publikum var for vilde, og vi gør det igen. Viser, at vi har lige et niveau højere, også selvom det ligner lort igennem anden halvleg. Og det er det eneste der tæller, tre point. 

Det var først to minutter inde i dommerens tillægstid, at det lykkedes FC København at få scoret det afgørende mål. Og FC Helsingør fik endda en friløber kort tid efter, hvor udeholdet havde alle tiders mulighed for at tage et point med hjem fra nationalarenaen.

I sidste ende fik Viktor Fischer og holdkammeraterne de alle tre point. Det betyder, at de stadig ligger på fjerdepladsen i tabellen med 6 point ned til Aab på femtepladsen. I sidste runde af grundspillet venter Silkeborg på udebane


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus