• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vil have FCM-spiller - men har gæld hos agenten

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mens FC Midtjylland og Fluminense er i dialog om Marrony, hersker der en trykket stemning mellem angriberens agent og den brasilianske klub.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland har angriberen Marrony udlånt til Fluminense, og lejeaftalen udløber til sommer. Den brasilianske klub vil dog meget gerne forlænge lejeaftalen, så den gælder for hele 2023 - det passer bedst i forhold til strukturen i sambalandet, hvor sæsonen flugter med kalenderåret.

I de bestræbelser spiller Marronys agent en væsentlig rolle, men han er ikke ligefrem på julekort med ledelsen i Fluminense.

Det brasilianske medie Netflu skriver således, at Fluminense har gæld til en række agenter, og én af dem er Marronys repræsentant. Det forlyder ikke, hvor meget klubben skylder, men gælden skal have været der i noget tid.

Ifølge Netflu bør tvisten mellem Fluminense og Marronys agent ikke få afgørende betydning for de aktuelle forhandlinger om FC Midtjylland-angriberen, men stemningen ved bordet er selvsagt ikke den bedste.

Den brasilianske sæson blev sparket i gang i midten af januar med en række lokale turneringer som optakt til ligastarten, og der er foreløbig afviklet spillet syv kampe. Marrony har været med i tre kampe uden at finde vej til netmaskerne. Dermed har angriberen nu spillet 16 kampe som lejesvend i Fluminense uden at score. Han scorede heller aldrig i FC Midtjylland-trøjen. 

Marrony fyldte 24 år i søndags.