• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Vildt: Danmarksserie-spiller får kontrakt i AaB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den norske centerback, der er 24 år, får en toårig aftale i AaB.

Af Victor Risager

AaB har tirsdag præsenteret en spændende tilgang. Superligaens nummer 11 har skrevet en toårig kontrakt med den norske midtstopper Jonas Skulstad, der er 24 år og har spillet for de bolsjestribedes hold i Danmarksserien. 

Det oplyser AaB i en pressemeddelelse. 

Skulstad er imidlertid ikke helt ukendt for Erik Hamren og nordjydernes trænet. Han har trænet med Superliga-truppen et par gange i løbet af efteråret og var for nylig med på træningslejr.

- I fodboldverdenen sker det vel i dag meget sjældent, at en spiller går fra en klubs Danmarksseriehold til samme klubs Superligatrup, så i den forbindelse skal der lyde en cadeau til setuppet omkring vores Danmarksseriehold i AaB, hvor Jonas har vist sig frem i første omgang.

- Jonas er fysisk stærk, har et godt hovedspil og et fint venstreben og er spilintelligent, og så er han meget verbal, når han er på banen, og nu bliver det spændende at følge ham i den fortsatte udvikling, siger Thomas Bælum, der er fungerende sportschef i AaB. 

Jonas Skulstad, 24 år, har en fortid i Norges næstbedste række og har også spillet collegefodbold i USA, men har i halvandet år spillet Danmarksseriefodbold for AaB.