• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vred og skuffet over Thorup: Ville aldrig gøre det

Foto: Getty Images

KRC Genk-spiller er både vred og skuffet over Jess Thorup, der forlod den belgiske klub efter godt en måned for at tage til FC København.

Af Ole Hoffskov

39 dage.

Det var, hvad det blev til for Jess Thorup som cheftræner i KRC Genk, inden han lod sig friste af FC København og et stort jobtilbud i den danske hovedstad.

Jess Thorup blev ansat af KRC Genk for at få den tidligere mesterklub på ret køl, og han startede glimrende i sine første fem kampe, som ikke kastede et eneste nederlag af sig. Men pludselig var det hele altså forbi.

Danskerens tidlige exit kom som et stort chok for Genks målmand Danny Vukovic, der ikke lægger skjul på, at han er skuffet over Jess Thorup.

- Jess Thorups afgang var et slag. På ingen tid havde han fået et godt forhold til alle. Vi arbejdede os selv ihjel for ham, og så havde han ikke respekt nok til at sige farvel. Det havde jeg ikke forventet - slet ikke fra ham. Jeg hørte det i radioen mandag morgen på vej til træning. Jeg var vred og skuffet, siger Danny Vukovic til Sport/Voetbalmagazine og tilføjer:

- Jeg ville aldrig gøre det på den måde - heller ikke, selv om han fik chancen i den største klub i hjemlandet. Om nødvendigt ville jeg have arrangeret en fridag og flyve af sted for at sige farvel. 

Jess Thorup har aldrig lagt skjul på, at han er ærgerlig over, at han ikke fik sagt ordentligt farvel til sine spillere og andre kollegaer i KRC Genk.

- Jeg fortryder, at jeg undlod at sige farvel til spillerne. Selv efter så kort tid havde jeg et godt forhold til dem. Nogle af dem sender stadig beskeder til mig. Jeg skjuler mig ikke, men jeg havde besluttet mig for at stoppe, så jeg ville lade klubben bestemme, hvordan der skulle kommunikeres.

- Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg forklare, hvorfor jeg valgte et andet eventyr, udtalte Jess Thorup i november i et interview med Het Nieuwsblad.

En solid lønpakke fra FC København var også med til at lokke Jess Thorup hjem til Danmark - læs her, hvor meget Thorup tjener i FCK. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus