• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Zeca om Neestrup: Meget direkte og krævende

Foto: Getty Images

Anføreren peger desuden på, at de skal være stærke som hold, hvis de skal have de point, som de har brug for.

Af Oliver Okstrøm

FC København tog hul på den netop overståede landsholdspause med at fyre Jess Thorup som klubbens cheftræner, hvorefter den hidtidige assistent Jacob Neestrup er blevet forfremmet til den ledige post.

Anfører Carlos Zeca slår i et interview på FCK's hjemmeside fast, hvad det er for en mand, der nu sidder med ansvaret.

- Neestrup er en meget direkte og krævende træner, der ikke stiller sig tilfreds med mindre end 100 procents indsats og koncentration fra alle, siger Zeca og fortsætter:

- Samtidig er han meget ærlig og til at tale med for alle på holdet. Vi har haft nogle rigtig gode træninger og møder den seneste uges tid under ham, og han er chefen nu, så vi skal ud og give ham, fansene og os selv en god start på en ny tid på søndag, lyder det fra midtbanespilleren.

Søndag får Neestrup sin debut som cheftræner for københavnerklubben, når de skal møde AGF i Parken. Her har Zeca da også et klart billede af, hvad der kommer til at vente dem.

- De vil forsøge at skabe en besværlig kamp for os, men det er vi klar til at håndtere og vise karakter, så vi hænger sammen som hold i de perioder, hvor spillet ikke glider af sig selv, siger Zeca.

Han fortæller endvidere, at det er noget, som gælder både offensivt og defensivt, at de skal være bedre som hold og kollektiv. 

- Vi har de individuelle kvaliteter på holdet, men vi skal være stærke som hold, hvis vi skal få de point, vi har brug for, melder anføreren.

Carlos Zeca har senest også været ude og fortælle om tankerne om at vende tilbage til Grækenland. Læs mere om det her.