Alexander Zorniger glæder sig over sejren over FC Midtjylland. Han roser Jan Kliment, men kommer også med en lille opsang til tjekken.

Brøndby IF snuppede for anden sæson i træk en 4-0-sejr i Superliga-premieren, og denne gang gik det ud over FC Midtjylland, der fik stryg på den københavnske Vestegn. Midtjyderne var chanceløse i kampen, og sejren var ikke et mål for stort.

Det mener også Brøndby-træner Alexander Zorniger, der gælder sig over sejren og præstationen.

- Vi spillede med en masse energi, og vi skabte mange chancer. Efter 0-2 så det ud til, at FC Midtjylland godt vidste, de ville få en svær aften, og det var helt sikkert en god dag for os. Spillerne gjorde alt rigtigt i dag - de gjorde, hvad jeg sagde, siger Zorniger og tilføjer:

- Vi ramte det samme niveau, som vi gjorde i mange kampe sidste sæson, men den største forskel er, at FC Midtjylland nok er den bedste modstander, vi har gjort det imod. Vi startede også med en 4-0-sejr i sidste sæson, men med al respekt så er FCM bedre end Esbjerg.

- Når alt kommer til alt, så handler det ikke om, hvor imponerende sejre man får, men hvor mange.

Brøndby-træneren understreger, at han ikke ønsker at fremhæve nogen specifikt, men han roser alligevel Jan Kliment, der scorede et af sine sjældne mål for de blå-gule. Med rosen kommer dog også en lille opsang.

- Det var en god præstation. Det var en naturlig konsekvens af, at han har arbejdet en smule hårdere, end han har gjort tidligere i livet. Han er så talentfuld, men i nogle situationer er han doven, fastslår Alexander Zorniger.

Brøndby IF møder i næste runde FC Nordsjælland. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO