• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Tættere på sporten

Tættere på sporten
.

Kombiner din næste rejse med dine sportsinteresser.

Af .

Dette indhold er sponsoreret

Kombiner din næste rejse med dine sportsinteresser

Efter snart halvandet år med Coronabekymringer og staycations, kribler det efterhånden i fingrene for at kunne booke en rejse, der går ud over den danske grænse.

Det skal selvfølgelig ikke være til en hvilken som helst destination, og måske skal turen endda byde på lidt mere end at ligge på stranden eller at gå på den obligatoriske sightseeing.

Hvis du er til en mere aktiv storbyferie eller ønsker at opleve professionel sport af den ene eller anden slags på helt tæt hold, er der fantastiske muligheder for en drømmerejse både i og udenfor Europa. I denne artikel er der samlet nogle gode idéer til, hvor din næste sportsrejse kan gå hen enten i Europa eller i Californien.

Har du brug for flere råd og mere inspiration, kan du læse mere om de europæiske storbyer her og om de californiske storbyer her.

De bedste europæiske storbyer til din sportsferie
Det er svært at sige sport og Europa i samme sætning uden at nævne fodbold, som er en helt naturlig del af gadebilledet i mange storbyer.

Af disse skal først og fremmest nævnes London, som er hjemby for en række ikoniske klubber og stadions samt nogle af verdens mest dedikerede fans. Her er der altid rig mulighed for at opleve ægte engelsk fodboldstemning - både på stadions eller på en af de utallige sportspubber.

London har flere gange markeret sig som den ultimative sportsdestination, blandt andet som vært for finalerne i EM i fodbold i sommer og flere gange OL, senest i 2012. En anden oplagt fodbolddestination er den catalanske hovedby Barcelona, hvis fodboldklub må siges at være en del af kulturarven.

Barcelona er desuden indrettet perfekt til sport og træning, og det gør det bestemt ikke værre, at byen er omringet af bjerge og store grønne parker, så du kan få dit eget lille træningseventyr.

Sol- og sportsferie i Californien
I USA’s gyldne stat er du sikret aktiviteter for enhver smag samtidig med, at du får amerikansk sportskultur for alle pengene.

Det er nok ikke for meget sagt, at amerikansk fodbold er for amerikanere, hvad fodbold er for europæere, og det er en sportsgren, som er blevet mere og mere udbredt herhjemme de senere år.

Hvis du er én af dem, der er hoppet med på bølgen eller blot ønsker at opleve en ægte amerikansk fodboldkamp, er San Francisco det rette sted at sætte pilen efter.

Den farverige by og det omkringliggende bugtområde huser mange af de største hold og ligger af samme grund på Forbes’ liste over de bedste sportsbyer i USA.

Hvis du ønsker at kombinere amerikansk fodbold med vandsport og strandaktiviteter, såsom surfing eller beachvolley, er Los Angeles det helt rette sted.

Også her findes nogle af de største hold inden for amerikansk fodbold samtidig med, at du er garanteret det bedste klima, som lægger op til både afslapning, træning og bare generelt velvære.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020