• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Ærlig Højbjerg: Der mangler x-faktor oppe foran

Foto: Getty Images

Pierre Emile Højbjerg var bestemt ikke tilfreds med det, som blev udført længere fremme på banen for Danmark i kampen mod Frankrig.

Af Oliver Okstrøm

Danmark tabte lørdag med 1-2 til Frankrig ved VM i Qatar, hvor opgøret blev afgjort af en sen Mbappe-scoring. Når det kommer til, hvordan opgøret gik, så er danske Pierre Emile Højbjerg dog af den opfattelse, at Danmark gjorde det okay. Der manglede dog noget.

Det fortæller Højbjerg i et interview med TV 2 kort efter kampen.

- Til tider får vi kontrolleret kampen okay. Jeg synes, at vi ofrer os godt og kommer i vejen for meget. Jeg synes, at der mangler den sidste dynamik eller x-faktor oppe foran for, at vi kan presse dem helt i bund, siger han og fortsætter:

- Det er et af de bedste hold i verden, og jeg synes, at vi får dem presset, og de viser stor respekt for os. Det skal vi tage med. Men uanset hvad, så skal vi afgøre det selv i sidste kamp, lyder det fra Højbjerg.

Når det kommer til, hvad det mere specifikt var galt i offensiven, så kommer midtbanespilleren med følgende svar.

- Jeg synes, at vi kommer godt igennem, men den sidste aflevering eller rigtige beslutning eller afslutning kommer ikke altid. Men som jeg siger, så er vi deroppe tit, og vi presser dem i bund til tider, men vi får desværre ikke udnyttet det, fortæller midtbanespilleren.

Når det ikke skete, så kom franskmændene den anden vej.

- Så er det skide ærgerligt, at den spiller, som alle holder øje med selvfølgelig scorer to mål, fastslår Tottenham-spilleren.

Højbjerg selv nåede på en ret lunken karakter. Læs mere om den og alle de andre her.