• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Mikkel Fuhr Nielsen

- Det er ikke det danske landshold vi kender

Foto: Getty Images

Et hav af skader til flere nøglespillere på det danske landshold har indtil videre ladet meget tilbage at ønske, lyder vurderingen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Onsdag bliver dagen, hvor enten Danmark eller Australiens videre færd ved VM slutter.

De to nationer krydser klinger klokken 16.00, hvor danskerne er pisket til sejr efter en hakkende indledning på turneringen, som blot har kastet et enkelt point af sig.

TV2's fodboldekspert David Nielsen har tilmed sagt, at de danske spillere er i dårlig form efter et efterår, hvor mange af dem har døjet med skader og manglende spilletid.

Ifølge den tidligere danske landsholdsspiller og nuværende fodboldagent Mikkel Beck er det også en af forklaringerne på de svingende præstationer i Qatar.

- Mange af deres spillere er ikke en del af det på klubplan eller også er de lige kommet retur fra skader, og det kan man indtil videre se i deres præstationer. Det er ikke det danske landshold, som vi kender. Det er også derfor, at de ikke har opnået deres højeste niveau endnu ved VM-slutrunden, siger Mikkel Beck til det australske medie FTBL.

Mikkel Beck, der har en stærk tilknytning til Australien, da han har flere australske klienter tilknyttet sit agentfirma - herunder Mathew Ryan og Danny Vukovic - tror alligevel på en dansk sejr.

- Jeg føler mig lidt splittet på nogle områder. Det er svært for mig at vælge, men jeg er selvfølgelig dansk og jeg håber på, at de kan gå videre, siger den tidligere Middlesbrough-spiller, som også mener, at Danmark har det bedste hold spiller for spiller.

Klokken 16.00 bliver det afgjort, hvem der trækker sig sejrsrigt ud af opgøret og kan gøre sig forhåbninger om videre avancement. Danmark skal samtidig med en sejr håbe på, at Frankrig besejrer Tunesien.