• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov

Eks-Man Utd-stjerne: Danmark kan nå VM-semifinalen

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-stjerne og franske landsholdsspiller Mikael Silvestre spår Danmark stor succes til VM.

Af Ole Hoffskov

Danmark besejrede søndag de forsvarende verdensmestre fra Frankrig med 2-0. Næste gang, de rød-hvide skal i aktion, er det ved VM i Qatar. 

I 2021 nåede Danmark hele vejen til EM-semifinalen, men til et VM er konkurrencen endnu hårdere, og meget skal flaske sig, hvis Danmark ingen skal være blandt de sidste hold i turneringen.

Men er det utopi at tro, at Kasper Hjulmands tropper kan nå langt til VM? Ikke hvis man spørger den tidligere Manchester United-stjerne Mikael Silvestre, der repræsenterede storklubben fra 1999 til 2008 og spillede over 350 kampe for "De Røde Djævle". 

- De bør som minimum gå videre fra gruppen, og de kan nå lige så langt, som de gjorde til EM. De har en speciel måde at gå til turneringen på, og de ser dem selv som outsidere. Målt på befolkningstal er det et lille land, siger Silvestre til bettingexpert.com og tilføjer:

- Det eneste, de måske mangler, er noget bredde på bænken, men med en smule held kan de nå langt. De har noget, som er meget essentielt for en slutrunde som denne, og det er holdånd. Selvfølgelig har de også topspillere fra store klubber i Europa, men først og fremmest har de holdånd.

Danmark skal igen møde Frankrig til VM-slutrunden, og derudover skal Kasper Hjulmands mandskab op imod Australien og Tunesien i det indledende gruppespil.